Skip to main content

Ασχημα νέα από την Αδριανούπολη για τους δύο στρατιωτικούς

Με βάση τα έως τώρα δεδομένα, το πιθανότερο είναι ότι θα εξακολουθήσουν να μένουν φυλακισμένοι για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Δυσάρεστα είναι τα νέα που φτάνουν από την Τουρκία στη Voria.gr αναφορικά με την τύχη των δύο ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης. Κι αυτό γιατί όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι είναι ελάχιστες πλέον οι πιθανότητες να αφεθούν ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί.

Με βάση τα έως τώρα δεδομένα, το πιθανότερο είναι ότι θα εξακολουθήσουν να μένουν φυλακισμένοι για άγνωστο χρονικό διάστημα. Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, θα τιμωρήσει σκληρά την ελληνική πλευρά για την ιστορία των «8» Τούρκων αξιωματικών που θεωρεί πραξικοπηματίες. Ακόμα κι αν αυτοί αναζητήσουν την τύχη τους κάπου στη Δυτική Ευρώπη αργότερα, οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί «θα μείνουν μέσα», μας λένε οι πηγές μας από «απέναντι». Και είναι σε θέση να γνωρίζουν...

Σε ό,τι αφορά στο πολιτικό μέλλον του κ. Ερντογάν, οι ίδιες πηγές μας ενημερώνουν ότι στην Αθήνα θα πρέπει να προσέξουμε το όνομα του αντιπροέδρου που θα ανακοινωθεί με τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης. Γιατί θα είναι ο Νο2, στην κούρσα της διαδοχής, όποτε δρομολογηθεί.

Την ίδια ώρα, οι ξένοι επενδυτές βρίσκονται σε στάση αναμονής, περιμένοντας να αποκρυπτογραφήσουν την ανθρωπογεωγραφία του νέου υπουργικού συμβουλίου, ενώ το κυβερνών κόμμα ΑΚΡ, από τώρα, ασχολείται με τις δημοτικές εκλογές του 2019. Για έναν λόγο: Εκεί βρίσκονται τα «πολλά λεφτά» από τα δημόσια έργα στη γειτονική χώρα.