Skip to main content

ΑΣ ΠΑΟΚ: Σύμβολο της λεβεντιάς και της ντομπροσύνης ο σύλλογος

Στην απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να μην κατεβάσει τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε με ανακοίνωσή του ο «ασπρόμαυρος» ΑΣ.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να μην κατεβάσει την ποδοσφαιρική ομάδα τον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ.ΠΑΟΚ και προσωπικά ο Πρόεδρος του κ. Αθανάσιος Κατσαρής , εκφράζουν την απόλυτη συμπαράσταση τους στην απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του κ. Ιβάν Σαββίδη να μην αγωνιστεί η ομάδα ποδοσφαίρου στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο αγώνας για την κάθαρση και την ισονομία στον ελληνικό αθλητισμό, θέλει σημαιοφόρο και αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τον μεγάλο ΠΑΟΚ , ο οποίος ιστορικά έχει αποδείξει ότι τάσσεται υπέρ της ηθικής ακόμη και εις βάρος των αγωνιστικών του συμφερόντων.

Η απόφαση αυτή ορόσημο, ικανοποιεί το περί δικαίου αίσθημα όχι μόνο των φίλων του ΠΑΟΚ αλλά και ολόκληρης της υγιούς φίλαθλης κοινής γνώμης και αποτελεί τίτλο τιμής και σημείο αναφοράς στην ενενηντάχρονη ως τώρα ιστορία του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε τέτοιες αποφάσεις καταξίωσαν του ΠΑΟΚ , ως τον μεγάλο επαναστάτη του ελληνικού αθλητισμού και σύμβολο της λεβεντιάς και της ντομπροσύνης».