Skip to main content

Αρχίζει η μάχη της Πλατείας Αριστοτέλους

Στην Αριστοτέλους η Αλέκα Παπαρήγα, την Τρίτη ο Γιώργος Παπανδρέου και την Τετάρτη ο Κώστας Καραμανλής. Το πρόγραμμα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων. Συνέντευξη Τύπου της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης.
Μπαίνει και η πλατεία Αριστοτέλους στην προεκλογική μάχη των κομμάτων.

Σε συγκέντρωση του Κ.Κ.Ε. σήμερα (7.30 μ.μ.) στην πλατεία Αριστοτέλους θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα στην πρώτη κεντρική κομματική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για τις βουλευτικές εκλογές του 2009.

Αύριο ο θα μιλήσει Γιώργος Παπανδρέου και την Τετάρτη ο Κώστας Καραμανλής σε μεγάλες σγκεντρώσεις των κομμάτων τους.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα η οργάνωση Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., τονίστηκε ότι για το κόμμα είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι οι συγκεντρώσεις των δύο κομμάτων γίνονται με διαφορά μόλις 24 ωρών, γιατί "ο κόσμος θα μπορεί να συγκρίνει και να δει ότι εμείς κάναμε την καλύτερη", όπως είπε χαρακτηριστικά ο Βάκης Φραντζής, πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα
Η Πέμπτη θα είναι μέρα- ρεπό για την πλατεία ενώ την Παρασκευή θα μιλήσει εκεί ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ την ίδια μέρα στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Το σημερινό πρόγραμμα
Ο Κώστας Καραμανλής θα μιλήσει απόψε στις 5 μ.μ. στη Μυτιλήνη και δύο ώρες αργότερα στη Ρόδο. Αναμένεται να επιμείνει στην καταγγελία της άρνησης του ΠΑΣΟΚ να αποδεχθεί δεύτερο ντιμπέιτ μεταξύ των δύο αρχηγών.
Ο Γιώργος Παπανδρέου το μεσημέρι επισκέφθηκε βιοτεχνία στο Περιστέρι, όπου συναντήθηκε με εργαζομένους, βιοτέχνες και εκπροσώπους του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Αθηνάς, για τα προβλήματα και τις προοπτικές των ελληνικών επιχειρήσεων.
Ο Αλέξης Τσίπρας το μεσημέρι παρουσίασε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για το φορολογικό σύστημα, ενώ ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα περιοδεύσει σήμερα στην Κομοτηνή. Τους υποψηφίους του κόμματός του παρουσίασε το μεσημέρι στο Ζάππειο ο Στέλιος Παπαθεμελής.