Skip to main content

Αρχηγών παρόντων

Δύο αθλητές του Ηρακλή ο Τάσος Κατσαμπής και ο Αντρέι Κράβαρικ ένωσαν σήμερα τις φωνές τους για το καλό του Ηρακλή. Οι δύο αρχηγοί ζήτησαν σε μια κοινή συνέντευξη Τύπου να στηριχθεί ο Ηρακλής. Πολύ δύ
Τις φωνές τους ένωσαν σήμερα οι αρχηγοί του ποδοσφαιρικού τμήματος Τάσος Κατσαμπής και της ομάδας βόλεϊ Αντρέι Κράβαρικ, ώστε να στηριχθεί οικονομικά και όχι μόνο η ΠΑΕ Ηρακλής. «Κάνω έκκληση μέσα από την καρδιά μου ο καθένας να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί. Χρειάζεται να αφήσουμε όλοι τους εγωισμούς μας και ο κόσμος ότι τον έχει κάνει να απομακρυνθεί. Πρέπει να έρθουν όλοι κοντά στον Ηρακλή και να βοηθήσουν όπως μπορούν. Λυπάμαι που το λέω, αυτήν την στιγμή ο Ηρακλής είναι σε δύσκολη θέση. Έχει έρθει, όμως, πλέον στα χέρια του κόσμου του και αυτό με κάνει αισιόδοξο. Κοιτάζουμε μπροστά με οδηγό τον κόσμο μας. Η ομάδα θα ξαναβρεί τη χαμένη αίγλη της, θα αποκτήσουμε ξανά τον σεβασμό και θα έρθουν και πάλι επιτυχίες», ανέφερε ο πρώτος και συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είμαι στρατιώτης του Ηρακλή. Για να κάνεις μια ομάδα πρέπει να έχεις έναν κορμό και να κάνεις προσθήκες, όχι πολλές, ώστε να φτιαχτεί ένα σύνολο που να μπορεί να κοιτά στα μάτια τους υπόλοιπους συλλόγους. Τα τελευταία χρόνια αυτό δε συνέβη στον Ηρακλή. Γίνονταν πολλές μεταγραφές, περισσότερο για εντυπωσιασμό. Έτσι δε γίνεται ομάδα, αυτή είναι η γνώμη μου και έτσι βλέπω ότι γίνεται σε άλλες ομάδες».

Κράβαρικ: «Αυτή η προσπάθεια θα έχει αποτέλεσμα»

Ο Κράβαρικ, με τη σειρά του, τόνισε: «Βρισκόμαστε εδώ για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλοι οι Ηρακλειδείς να πάει καλύτερα το ποδόσφαιρο. Οι βολεϊμπολίστες είμαστε μια αλυσίδα στην οικογένεια του Ηρακλή, περιμένουμε και εμείς καλά αποτελέσματα από το ποδόσφαιρο. Θυμάμαι πηγαίναμε σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια για την Ευρώπη και φωνάζαμε. Αυτές οι μέρες θέλουμε να έρθουν πίσω. Σαν αρχηγός του βόλεϊ θα βοηθήσω και προσωπικά. Πιστεύω πως αυτή η προσπάθεια θα έχει αποτέλεσμα, θα ανεβάσουμε το ποδόσφαιρο εκεί που ήταν κάποτε».

Προς αποχώρηση ο Επστάιν

Πολύ δύσκολα είναι τα δεδομένα για παραμονή του Ντένις Επστάιν στον Ηρακλή.
«Τώρα δε θέλω να μιλήσω σε κανέναν για το θέμα αυτό. Θα ανακοινώσω την απόφασή μου στις 27 Μαΐου, οπότε και θα επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη από το Ντίσελντορφ», είπε μεταξύ άλλων ο Βαυαρός ποδοσφαιριστής.
Η πλευρά του παίκτη μάλιστα εξηγεί ότι ο Γερμανός είναι απογοητευμένος με την όλη κατάσταση και όχι τόσο στα οικονομικά όσο στο ότι έχει μιλήσει με πολλούς και διάφορους παράγοντες της ομάδας (Ρέμο, Πολύκαρπο, Λαντάνι, Παντελή, Τάκη) γεγονός που δεν τον ικανοποιεί σε καμία περίπτωση.
Με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Γερμανού άσου, Γιώργος Τσέλιος, είπε: «Πρώτα θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την προσφυγή που έχει κατατεθεί και εν συνεχεία θα εξετάσουμε τις προτάσεις των άλλων ομάδων. Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει καμία επίσημη κρούση για τον παίκτη».