Skip to main content

Αρχές Μαΐου οι διαγωνισμοί για το εναλλακτικό δίκτυο των Τεμπών

Στις αρχές Μαΐου αναμένεται να διενεργηθούν οι ανοικτοί διαγωνισμοί για τα έργα επισκευής στο εναλλακτικό οδικό δίκτυο των Τεμπών, συνολικού προϋπολογισμού 4,3 εκατ. ευρώ.
Στις αρχές Μαΐου αναμένεται να διενεργηθούν οι ανοικτοί διαγωνισμοί για τα έργα επισκευής στο εναλλακτικό οδικό δίκτυο των Τεμπών, που αφορά στους νομούς Λάρισας και Πιερίας, συνολικού προϋπολογισμού 4,3 εκατ. ευρώ. Όπως προκύπτει από απάντηση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Μαγκριώτη, σε ερώτηση της Λαρισαίας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώς Διώτη, το υπουργείο διέθεσε πιστώσεις ύψους 5,5 εκατ. ευρώ στην περιφέρεια Θεσσαλίας για τη συντήρηση του εναλλακτικού οδικού δικτύου.

Ο υφυπουργός σημειώνει, δε, ότι έχει ενημερωθεί από την περιφέρεια Θεσσαλίας  ότι εκτελούνται εργασίες «αποχιονισμού και συντήρησης των δρόμων: Έξοδος ΠΑΘΕ – Γυρτώνη – Τύρναβος –Ελασσόνα – Άγιος Δημήτριος – Κατερίνη. Έξοδος ΠΑΘΕ – Γυρτώνη – Τύρναβος – Ελασσόνα – Κοζάνη – Είσοδος Εγνατία. Λάρισα – Τρίκαλα – Καλαμπάκα – Παναγιά – Είσοδος Εγνατία, προϋπολογισμού 1,2 εκατ. ευρώ, με αυτεπιστασία και το υπόλοιπο των πόρων θα διατεθεί για τα έργα επισκευής στο εναλλακτικό δίκτυο των Τεμπών.