Skip to main content

Αρβανίτης: Τον Άρη και τον κόσμο του θα τον σέβεστε!

O πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ ξέσπασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για την απόρριψη της ένστασης του αγώνα με τη Μπάνβιτ

Ξέσπασμα με αιχμές στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πραγματοποίησε ο Λευτέρης Αρβανίτης αναφορικά με την απόφαση της FIBA να απορρίψει την ένσταση του Άρη για τον αγώνα του Basketball Champions League κόντρα στη Μπάνβιτ.

Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ έγραψε:

«Με αφορμή την απόρριψη της ένστασης μας στον αγώνα ντροπή για το Fiba C.L. με την Banvit θέλω να πω δημόσια ορισμένα πράγματα για τα οποία έκανα πολύ μεγάλη υπομονή.

Ο Άρης πριν λίγες μέρες έκλεισε 50 χρόνια ευρωπαϊκών αγώνων γεμάτα επιτυχίες, μεγάλες νίκες, αλλά και πικρές ήττες, 3 ευρωπαϊκά κύπελλα, 3 final4 πρωταθλητριών, Euroleaque, Eurocap και γενικά μια ευρωπαϊκή πορεία γεμάτη δόξα και τιμή.

Επομένως δηλώσεις από τους αρμόδιους,του τύπου "είμαστε ευχαριστημένοι από την διοργάνωση" κτλ μόνο αστείες μπορούν να χαρακτηρισθούν.

Η διοργάνωση μέχρι στιγμής δεν μας ικανοποιεί σε όλα τα επίπεδα.

Πολύ κακές διαιτησίες, γήπεδα μέτρια, χορηγίες ελάχιστες και γενικά υπάρχουν πολλά προβλήματα.

Η μόνη δικαιολογία που δεχόμαστε, το ότι είναι η πρώτη σας χρονιά.

Οπότε σκύψτε το κεφάλι, στρωθείτε στη δουλειά και αφήστε τα λόγια, δεν μιλάτε σε άσχετους.

Όσο αφορά τον αγώνα στην Τουρκία στον οποίο ουσιαστικά νικήσαμε, οκ κύριοι , προχωράμε ,αλλά να ξέρετε ότι το χρεωθήκατε και εμείς δεν ξεχνάμε.

Τον Άρη και τον κόσμο του θα τον σέβεστε!!!

Clear ????».