Skip to main content

Άρτα: 21χρονος διαρρήκτης καφενείων έκλεβε τηλεοράσεις

Τους τελευταίους δυο μήνες, ο 21χρονος επιτήδειος διαρρήκτης είχε διαρρήξει συνολικά τέσσερα καταστήματα σε δυο χωριά της Άρτας

Αδυναμία στις τηλεοράσεις και στο αλκοόλ είχε ένας νεαρός Έλληνας διαρρήκτης που τρύπωνε σε καφενεία διαφόρων περιοχών της Άρτας. Τους τελευταίους δυο μήνες, είχε διαρρήξει συνολικά τέσσερα καταστήματα σε δυο χωριά της περιοχής.

Αρχικά, ο 21χρονος δράστης είχε εισβάλει σε ένα καφενείο στην κοινότητα Φιλοθέη, στις 16 Φεβρουαρίου, απ’ όπου είχε αρπάξει δύο τηλεοράσεις. Ανήμερα της εθνικής εορτής στις 25 Μαρτίου, «χτύπησε» άλλο ένα καφενείο στο Κομπότι και έκλεψε χρηματικό ποσό και δύο τηλεοράσεις, ενώ στην συνέχεια διέρρηξε και το διπλανό κατάστημα. Όμως, έγινε αντιληπτός από γείτονες και αναγκάστηκε να διαφύγει εγκαταλείποντας τη λεία της προηγούμενης διάρρηξης.

Στις 3 Απριλίου, ο νεαρός διαρρήκτης έδρασε πάλι στη Φιλοθέη, όπου διέρρηξε μια καφετέρια και άρπαξε χρήματα από την ταμειακή μηχανή, ενώ προσπάθησε να κλέψει φιάλες με αλκοολούχα ποτά και μία τηλεόραση χωρίς να τα καταφέρει. Η δράση του εξιχνιάστηκε από τα ευρήματα των ανδρών της Ασφάλειας που αξιοποιήθηκαν από τους ειδικούς των Εγκληματολογικών Ερευνών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Άρτας.