Skip to main content

Αριστείδης Φωκάς: Βουτιά για το σταυρό με... πολικό ψύχος

Με τη βοήθεια του Θεού θα αντέξουμε και θα βουτήξουμε για το σταυρό και φέτος, δήλωσε ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων.

Παρά τις προβλέψεις για εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες ανήμερα των Θεοφανίων στη Θεσσαλονίκη και γενικά τη χώρα, με... πολικές θερμοκρασίες, ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, δεν πτοείται.

Είναι έτοιμος και φέτος να κάνει ό,τι και πέρσι. Να βουτήξει για το σταυρό στα Λουτρά Λαγκαδά. Οι... προπονήσεις μαθαίνουμε ξεκίνησαν, ο καιρός εξετάζεται κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει τη βούληση του κ. Φωκά να τηρήσει το έθιμο.

«Με τη βοήθεια του Θεού θα αντέξουμε και θα βουτήξουμε για το σταυρό και φέτος», δήλωσε στους συνεργάτες του ο βουλευτής, ο οποίος είναι αποφασισμένος να είναι ανάμεσα στους πιστούς που θα συμμετάσχουν ενεργά στην τελετή αγιασμού των υδάτων.

Το έκανε πέρσι με χαμηλές θερμοκρασίες, θα το κάνει και φέτος με χαμηλότερες. Αν πιστέψουμε τις πιο ευοίωνες προγνώσεις των μετεωρολόγων για την ερχόμενη Παρασκευή περιμένουμε στην περιοχή χιονόπτωση και -3 βαθμούς Κελσίου την ώρα που ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, κ.κ. Ιωάννης θα ρίχνει το σταυρό. Οι... απαισιόδοξες προγνώσεις δείχνουν μέχρι και -7 βαθμούς! Άραγε το νερό δε θα παγώσει;

Οι φωτογραφίες είναι από την περσινή βουτιά του κ. Φωκά στα Λουτρά Λαγκαδά. Με το καλό και φέτος...



Τ.Τ.