Skip to main content

Άρης: Τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα ο γιος του Λευτέρη Αρβανίτη

Ο γιος του «κιτρινόμαυρου» παράγοντα και πορτιέρε της ομάδας Κ19, Κρεσέντιος χτυπήθηκε στο πρόσωπο από τις τάπες και υπέστη ολική ρήξη κάτω γνάθου

Από τον σοβαρό τραυματισμό του γιου του Λευτέρη Αρβανίτη, Κρεσέντιου σημαδεύτηκε η χθεσινή νίκη-πρόκριση της ομάδας Κ19 του Άρη με 3-2 επί της ΑΕ Καραϊσκάκη για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος Νέων.

Ο γιος του «κιτρινόμαυρου» παράγοντα και τερματοφύλακας της ομάδας χτυπήθηκε στο πρόσωπο από τις τάπες ποδοσφαιριστή των Αρτινών και υπέστη ολική ρήξη κάτω γνάθου κάνοντας τέσσερα ράμματα ενώ οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του αυτή τη στιγμή για να αγωνιστεί ξανά μέχρι το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η ηπειρωτική ομάδα μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση ευχόμενη περιστικά στον νεαρό ποδοσφαιριστή αναφέροντας:

«Η οικογένεια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας στέλνει τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση στον τερματοφύλακα της ΠΑΕ Άρης, Κρεσέντσιο Αρβανίτη, ο οποίος τραυματίστηκε στον σημερινό αγώνα μεταξύ των ομάδων Νέων. Ευχόμαστε στον νεαρό ποδοσφαιριστή γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΚΑΕ Άρης:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εύχεται περαστικά στον γιο του πρώην προέδρου της ομάδας, Λευτέρη Αρβανίτη, Κρεσέντσιο, ο οποίος τραυματίστηκε (υπέστη ολική ρήξη κάτω γνάθου) στη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα της ομάδας Κ-19 του ΑΡΗ με τον Καραϊσκάκη. Ευχόμαστε στον νεαρό ποδοσφαιριστή ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους».