Skip to main content

Άρης: Σουίτα «Αγγελος Τσιπούρας» στο Κλεάνθης Βικελίδης (φωτο)

Μετά από απόφαση του προέδρου της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, δόθηκε το όνομα του αδικοχαμένου νεαρού παίκτη του Άρη σε μια από τις σουίτες του γηπέδου

Σε μια έντονη συγκινησιακά φορτισμένη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Κλεάνθης Βικελίδης, δόθηκε το όνομα του Άγγελου Τσιπούρα σε μια από τις σουίτες του γηπέδου, μετά από απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, στην εκδήλωση της ονοματοδοσίας παραβρέθηκαν ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού ποδοσφαιριστή μας, Στέλιος, ο γενικός αρχηγός, Γρηγόρης Κάκαλης, ο οποίος του παρέδωσε –τιμής ένεκεν- ένα εισιτήριο διαρκείας, ο υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής, Κώστας Κωνσταντινίδης και ο προπονητής της ομάδας U-19, Πασχάλης Μελισσάς.


Σύμφωνα με το «Pressaris», ο πατέρας του άτυχου ποδοσφαιριστή εμφανώς συγκινημένος δήλωσε:

«Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω όλον τον Άρη, τον πρόεδρο και τη διοίκηση γι αυτήν την τιμή και να ευχηθώ να δούμε τον Άρη πρωταθλητή και με διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη» ενώ συμπλήρωσε:

«Ο Άρης πάντα τιμούσε τα παιδιά του και εμάς, ανέκαθεν, όχι μόνο τώρα που έφυγε ο Άγγελος, αλλά κι όταν ζούσε και ήμασταν στην ακαδημία. Πάντα ο σύλλογος έβγαζε μια ποιότητα και μια αρετή μέσα και από τις ακαδημίες του και είναι καλό για όλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, τις ακαδημίες και ειδικά τον Άρη».

Τέλος τόνισε πως: «Απολαμβάνω μια τιμή προς το πρόσωπό μου από τον Άρη, ως αντίδωρο της αγάπης του Άγγελου για τον Άρη. Είμαι σίγουρος ότι ο Άγγελος θα μας βλέπει από ψηλά με την αγνή ψυχή του».

 

Από τη μεριά του ο γενικός αρχηγός του συλλόγου, Γρήγορης Κάκαλης δήλωσε:

«Σαν σήμερα 4 χρόνια είχαμε τον θάνατο του Άγγελου Τσιπούρα. Η επιθυμία του Θεόδωρου Καρυπίδη ήταν το να τιμήσουμε τον Άγγελο δίνοντας το όνομά του στην σουίτα στην οποία βρισκόμαστε τώρα. Να πούμε για τον πατέρα του ότι θα είμαστε πάντα κοντά του, τόσο εμείς όσο και ο ερασιτέχνης. Το τουρνουά που γίνεται, θα γίνεται πάντα. Ο Άγγελος δεν «κοιμήθηκε», ο Άγγελος είναι κοντά μας!»