Skip to main content

Άρης: Πολλές ευκαιρίες... κανένα τέρμα

Ισόπαλος χωρίς τέρματα ήρθε ο Άρης με τη Καβάλα στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης». Δύο δοκάρια και 17 τελικές προσπάθειες για την ομάδα του Κούπερ! Με οκτώ παίχτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι η Καβάλα.
Σε ένα παιχνίδι με πλούσιο θέαμα, πολλές φάσεις, σκληρά μαρκαρίσματα... και κανένα τέρμα ο Άρης άφησε πολλά παράπονα στους φίλους του, καθώς δεν κατάφερε να μετατρέψει την αγωνιστική υπεροχή του σε γκολ, στον αγώνα με τη Καβάλα, που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

Το τελικό αποτέλεσμα (ο- ο) αδικεί τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν δύο δοκάρια και συνολικά 17 τελικές προσπάθειες για γκολ, έναντι μόλις πέντε των «Αργοναυτών».

Τα σκληρά μαρκαρίσματα των παιχτών της Καβάλας είχαν ως αποτέλεσμα, η  νεοφώτιστη ομάδα να τελειώσει το παιχνίδι με οκτώ παίχτες, μετά τις αποβολές του Ντικρόκ στο 68΄, του Οικονόμου στο 89΄ και του Ονουάτσι στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το φινάλε της αναμέτρησης εξελίχθηκε σε θρίλερ, με τον Ονουάτσι να χάνει τετ-α-τετ στις καθυστερήσεις και τον Αμπρέου να μην καταφέρνει να σκοράρει με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Κόκε, στην εκπνοή του αγώνα.

Το παιχνίδι παρακολούθησε από τις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης» ο νέος προπονητής των «κιτρίνων» Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Αλέξανδρος Μητάκης