Skip to main content

Άρης και Εθνική Ελλάδος στήριξαν τον Αρτούρ Λεκμπέλο (video)

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας με στόχο την ενίσχυση του παλαίμαχου παίκτη των Θεσσαλονικέων που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Στο πλευρό του Αρτούρ Λεκμπέλο στάθηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Άρη αλλά και παίκτες της Εθνικής Ελλάδος που κατέκτησε το Euro 2004.

Στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας με στόχο την ενίσχυση του Αλβανού παλαίμαχου χαφ των Θεσσαλονικέων καθώς πάσχει από σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό ώστε να υποβληθεί στις κατάλληλες θεραπείες.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ο πρόεδρος των βετεράνων του Άρη, Γιάννης Βένος πήρε τον λόγο και ανέφερε: «θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΤ για την παρουσία του εδώ, στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε τον Αρτούρ Λεκμπέλο. Υπάρχουν μαζί μας παιδιά που δόξασαν την Ελλάδα στην Πορτογαλία και τους ευχαριστούμε για αυτό. Περνάμε δύσκολα εδώ στον Άρη. Είμαστε από πίκρα σε πίκρα. Προσπαθούμε να ορθοποδήσουμε αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε. Ολα πάνε στραβά. Ομως είμαστε εδώ, όρθιοι και κοντά στην ομάδα μας. Έχουμε ελπίδα μέχρι τέλους ότι θα γίνει κάτι καλό».

Μία σύντομη τοποθέτηση έκανε και ο Γιώργος Καραγκούνης: «Καλησπέρα σε όλους. Να ευχηθούμε στον Αρτούρ ταχεία ανάρρωση και όλα να πάνε καλά. Στην οικογένεια του Άρη, ευχόμαστε η ομάδα να γυρίσει γρήγορα στην 1η κατηγορία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «παρών» έδωσε και ο Νίκος Κυζερίδης ερχόμενος από τη Γερμανία τιμώντας έτσι το αγώνα ενίσχυσης του πρώην συμπαίκτη του καθώς υπενθυμίζεται πως και ο ίδιος του είχε αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα υγείας με την οικογένεια του Άρη να του στέκεται αντίστοιχα στα δύσκολα.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν οι:

Άρης: Τολούδης, Χατζόγλου, Κατσιαρός, Κολτσίδας, Βένος , Κούης, Χαραλαμπίδης, Τζήμας, Χατζηνικολάου, Κυζερίδης, Δράμπης.

Εθνική Ελλάδος: Νικοπολίδης, Βόκολος, Νταμπίζας, Κυργιάκος, Βάλλας, Μπασινάς, Τσιάρτας, Γιαννακόπουλος, Καφές, Καραγκούνης, Κούτσης.