Skip to main content

Άρης: Εκτός προπόνησης ο Τζανακάκης, ατομικό ο Μπούρμπος

Ο Τζανακάκης κουβαλάει τραυματισμό από το παιχνίδι εναντίον της Παναχαϊκής ενώ ο Μπούρμπος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν και σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (03/12, 15:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, ο Λούκα Μιλούνοβιτς (διάταση στο δικέφαλο) ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Μανώλης Τζανακάκης, ο οποίος «κουβαλάει» τον τραυματισμό του από το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με την Παναχαϊκή (σχίσιμο στο δεξί κουτουπιέ, όπου τοποθετήθηκαν ράμματα) συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα.

Στο σημερινό πρόγραμμα δεν συμμετείχε και πάλι ο τιμωρημένος Βαγγέλης Πλατέλλας (ενοχλήσεις στο δεξί προσαγωγό), ενώ ο Χρήστος Μπούρμπος για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (ενοχλήσεις στο δικέφαλο).

Στον αντίποδα, ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος προπονήθηκε σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα.

Αύριο, οι ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο». Με την αυριανή προπόνηση ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ομάδα της Κρήτης.