Skip to main content

Άρης: Αποχώρησε προληπτικά από την προπόνηση ο Διαμαντόπουλος

Οι Αντώνης Καπνίδης και Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος ανεβάζουν καθημερινά ρυθμό, ενώ ο Δημήτρης Ανάκογλου συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (25/10) με τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (17:15), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος (7ος όμιλος).

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος προς το τέλος της προπόνησης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποχώρησε –κυρίως- για προληπτικούς λόγους (ο 28χρονος επιθετικός, που ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας, θα εξεταστεί από το γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή).

Οι Χρήστος Μπούρμπος και Γιώργος Δεληζήσης έμειναν προληπτικά σήμερα εκτός προπόνησης, λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο και ίωσης αντίστοιχα.

Από εκεί και μετά, οι Αντώνης Καπνίδης και Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος καθημερινά ανεβάζουν ρυθμό, ενώ ο Δημήτρης Ανάκογλου συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του.

Αύριο, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»), ενώ ο Δημήτρης Σπανός θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με τους «κυανέρυθρους» το μεσημέρι της Τετάρτης, πριν από το ματς του κυπέλλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Δημήτρης Καραντώνης από την Ένωση Ημαθίας.

Βοηθοί του θα είναι οι Γιάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας) και Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κώστας Κοτσάνης (Δράμας).
Παρατηρητής ορίστηκε ο Θανάσης Βέλλιος (Ξάνθης).