Skip to main content

Άρης: Ανεβαίνει ο Βαλεριάνος, εκτός λόγω ενοχλήσεων ο Στεφάνοβιτς

Τζανακάκης-Μπούρμπος έκαναν θεραπεία, Κάσσος-Μπαργκάν-Αναγνωστόπουλος ατομικό και Καπνίδης-Ανάκογλου συνέχισαν το πρόγραμμα της αποθεραπείας τους

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Άρη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία και αποκατάσταση για τους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σπανού καθώς προηγήθηκε το χθεσινό φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, οι Μανώλης Τζανακάκης και Χρήστος Μπούρμπος, που αντικαταστάθηκαν προληπτικά στον αγώνα με τη θεσσαλική ομάδα, έκαναν θεραπεία, οι Πασχάλης Κάσσος, Κενάν Μπαργκάν και Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, που είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, έμεινε προληπτικά εκτός προπόνησης, ενώ οι Αντώνης Καπνίδης και Δημήτρης Ανάκογλου συνέχισαν το πρόγραμμα της αποθεραπείας τους.

Στον αντίποδα, ο Ούγκο Σόουζα προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Γιώργος Βαλεριάνος, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες, ανέβασε σήμερα ρυθμό και έκανε κομμάτια της προπόνησης.    

Αύριο, οι ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επανέλθουν το απόγευμα της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».