Skip to main content

Αρίας: «Δουλεύουμε πάνω στα λάθη μας»

Για την παρουσία του στην Εθνική Κολομβίας και τα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Ντιέγκο Αρίας.

 

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» παραχώρησε συνέντευξη ο Ντιέγκο Αρίας για την παρουσία του στην Εθνική Κολομβίας, το κακό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα αλλά και τους αγώνες που έρχονται για τους Θεσσαλονικείς.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
Για το διάστημα που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Κολομβίας: 
 
«Ήταν πολύ όμορφη εμπειρία, ήταν ωραία με τους συμπαίκτες μου στην Εθνική. Ευχαριστώ τον προπονητή μου που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Είμαι πολύ απογοητευμένος από το αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά ελπίζω ότι στην συνέχεια θα ανακάμψουμε».
 
Για τις δυσκολίες που παρουσιάζονται όταν μετά από μακρινό ταξίδι ένας ποδοσφαιριστής έχει υποχρεώσεις με την ομάδα του:
 
«Πράγματι είναι δύσκολο, αλλά αυτή είναι η ζωή ενός παίκτη, πρέπει να ανταπεξέρχεται».
 
Για τα αρνητικά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ μετά από διακοπές πρωταθλήματος: 
 
«Τα προηγούμενα ματς αποτελούν παρελθόν, σκεφτόμαστε μόνο τα επόμενα. Έχουμε  φιλοδοξία να τα κερδίσουμε και θέλουμε να τα αντιμετωπίσουμε με υπομονή».
 
Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει να νικήσει στο πρωτάθλημα από τις 25 Σεπτεμβρίου: 
 
«Κάθε παιχνίδι είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε συνολικά. Έχει περάσει μεγάλο διάστημα από την τελευταία μας νίκη, σίγουρα τα λάθη που κάναμε έπαιξαν ρόλο, δουλεύουμε πάνω στα λάθη μας για να τα διορθώσουμε».
 
Για τους κινδύνους που κρύβει για τον ΠΑΟΚ το ότι διαθέτει 11 διεθνείς παίκτες:
 
«Δεν έχω αυτή την άποψη, όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν πολλούς διεθνείς. Από την στιγμή που τελειώνει ένας αγώνας με την Εθνική όλοι κατευθείαν σκέφτονται τον σύλλογό τους».
 
Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: 
 
«Θεωρώ ότι ο Παναιτωλικός θέλει να αποδείξει την αξία του, θέλει να δείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στην κατηγορία. Εμείς θέλουμε τη νίκη, θα έχουμε σαν όπλο μας τον κόσμο και θα δώσουμε τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα».
 
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να επανέλθει και να καλύψει το χαμένο έδαφος: 
 
«Η νοοτροπία είναι να κερδίζουμε συνεχώς βαθμούς και παράλληλα να ελπίζουμε σε στραβοπατήματα για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».
 
Για τους νεαρούς παίκτες που αναμένεται να αγωνιστούν στο ματς με τον Παναιτωλικό: 
 
«Φυσικά όλοι οι παίκτες που προπονούνται με τον ΠΑΟΚ έχουν την δυνατότητα να παίξουν σε ματς της ομάδας, για αυτό και προπονούνται μαζί μας».
 
Για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: 
 
«Δεν θέλω να σχολιάσω ένα παιχνίδι που η μια από τις δύο ομάδες δεν είναι ο ΠΑΟΚ».