Skip to main content

Αργυρόπουλος: Έχουμε καλή ομάδα και θα τα καταφέρουμε στο τέλος

«Το κλίμα στον Ηρακλή είναι πολύ καλό. Τα παιδιά με υποδέχθηκαν με πολύ ωραίο τρόπο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αμυντικός του Ηρακλή

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή αλλά και για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στην ΑΕΚ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena», ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αμυντικός των κυανολεύκων:

«Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά καμιά ομάδα δεν έχει ξεφύγει. Έχουμε καλή ομάδα και καλούς ποδοσφαιριστές και θα τα καταφέρουμε στο τέλος.

Το κλίμα είναι πολύ καλό. Τα παιδιά με υποδέχθηκαν με πολύ ωραίο τρόπο. Ξέρω ότι υπάρχουν προβλήματα εκτός ομάδας. Αν όμως σωθεί η χρονιά, του χρόνου θα είμαστε πολύ καλύτερα.

Το γρήγορο γκολ κάνει τον αντίπαλο άνετο. Δεχθήκαμε γκολ στο 2ο λεπτό με τον Ολυμπιακό και μετά ήταν δύσκολα.

Παίζουμε τώρα με την ΑΕΚ που είναι φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό. Παίζουμε μέσα στην έδρα μας και θέλουμε βαθμούς ή βαθμό γιατί παίζουμε με την ΑΕΚ. Δεν θα πούμε πάμε για τον έναν βαθμό, πάμε για τη νίκη φυσικά. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, κάθε ματς είναι τελικός για εμάς.

Ήρθα για έξι μήνες, ήρθα ελεύθερος και βλέπουμε. Με τον κύριο Παντελίδη δεν έχω ξανασυνεργαστεί, αλλά είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος, δουλεύει πολύ στην προπόνηση και δίνει ψυχολογία στους παίκτες του.

Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».