Skip to main content

Αργεντινή: Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στο γήπεδο μετά από επιληπτική κρίση (video)

Ένα ασθενοφόρο μετέφερε τον Χιλιανό παίκτη σε νοσοκομείο- Ο διαιτητής αποφάσισε να διακόψει το παιχνίδι

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Αργεντινή μεταξύ της Εστουδιάντες και της Μπόκα Τζούνιορς, με έναν ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων να καταρρέει εντός γηπέδου.

Όπως αναφέρει η «Marca», ο Χαβιέ Αλταμιράνο μόλις είχε μια τρομακτική περιπέτεια με την υγεία του, αφού υπέστη επιληπτική κρίση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μόλις οι συμπαίκτες του αντιλήφθηκαν τι του συνέβαινε, έκαναν σήμα για ιατρική βοήθεια για να βοηθήσουν τον ποδοσφαιριστή που είχε σπασμούς.
Σταθερή η κατάσταση του ποδοσφαιριστή

Μετά από λίγα λεπτά ένα ασθενοφόρο μετέφερε τον Χιλιανό παίκτη σε νοσοκομείο. Ο διαιτητής Φερνάντο Ετσενίκε αποφάσισε να καλέσει τους αρχηγούς Ζοσέ Σόσα και Έντισον Καβάνι, καθώς και τους προπονητές Εντουάρντο Ντομίνγκεζ και Ντιέγκο Μαρτίνεζ για να τους ενημερώσει ότι το παιχνίδι θα διακοπεί.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Εστουδιάντες, ο Αλταμιράνο έχει τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο ιατρικό ινστιτούτο Platense για κλινική παρακολούθηση, όπου η κατάστασή του είναι σταθερή.

Το διοικητικό συμβούλιο της Μπόκα Τζούνιορς έστειλε αργότερα τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον Χιλιανό μέσο. Πριν από την κατάρρευση του ποδοσφαιριστή, η Εστουδιάντες και η Μπόκα ήταν ισόπαλες με 0-0.