Skip to main content

Αραιή συννεφιά σήμερα - Έως 17 βαθμούς η θερμοκρασία

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες.

Τοπικές βροχές από τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο και την Ήπειρο αναμένονται για σήμερα στη χώρα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βαθμιαία στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.