Skip to main content

Αραιή συννεφιά και έως 26 βαθμούς σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς

Γενικά αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός σήμερα, ενώ τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά ηπειρωτικά.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος, ενώ τοπικές νεφώσεις θα επικρατήσουν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με σποραδικούς όμβρους η πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί πρόσκαιρα μέχρι 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος και βαθμιαία από το απόγευμα αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 μποφόρ εξασθενούνε. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.