Skip to main content

Αραιές νεφώσεις σήμερα στη Β. Ελλάδα - Έως 28 βαθμούς η θερμοκρασία

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους στα γύρω ορεινά

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται για σήμερα στα βορειοδυτικά ορεινά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά, με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους κυρίως στα γύρω ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί με ένταση 3-4 και από το απόγευμα νότιοι τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 27 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πυκνές, με πιθανότητα τοπικών όμβρων τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία τοπικά έως 5 μποφόρ, στρεφόμενοι από τα δυτικά σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 29 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα παραθαλάσσια, η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).