Skip to main content

Αραιές νεφώσεις για σήμερα - Εώς 16 βαθμούς η θερμοκρασία

Στη Μακεδονία και την Θράκη αναμένονται για σήμερα νεφώσεις παροδικά αυξημένες και σταδιακά από το απόγευμα αίθριος καιρός.

Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες και σταδιακά από το βράδυ γενικά αίθριος καιρός αναμένεται για σήμερα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί πρόσκαιρα στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Στη Μακεδονία και την Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες και σταδιακά από το απόγευμα αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία έως 5 μποφόρ. Βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 7 ως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες και σταδιακά από το απόγευμα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 και πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Από το βράδυ ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 11 και 18 βαθμών Κελσίου.