Skip to main content

Αρβανιτίδης: «Ο Άρης δεν τρώει τα παιδιά του»

Να γίνουν όλοι «ασπίδες» μπροστά από τον Άρη κάλεσε με δηλώσεις του ο Λευτέρης Αρβανιτίδης.

 

Στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου μίλησε ο εκπρόσωπος του ΑΣ Άρη στην ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανιτίδης, για τις εξελίξεις που υπάρχουν στο στρατόπεδο του «Αυτοκράτορα», καλώντας όλους να γίνουν «ασπίδες» μπροστά από τον σύλλογο. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Είναι μία περίοδος δύσκολη για το τμήμα. Υπάρχει μία διαδικασία συζήτησης που πρέπει να τελειώνει σύντομα για να προχωρήσουμε παρακάτω. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Θα πρέπει όλοι να είναι πιο σοβαροί και πιο σωστοί στην αντιμετώπιση των καταστάσεων ώστε να μην δημιουργούνται εικόνες που δεν είναι καλές. Με την πίεση όλων των παραγόντων θα κλείσει σύντομα το θέμα πιστεύω. Επειδή λείπει ο κ. Τζεβελέκης στην Τουρκία πιστεύω ότι μέχρι τη Δευτέρα, όταν θα έχει γυρίσει πλέον, θα έχει τελειώσει το θέμα. Ο Άρης δεν τρώει τα παιδιά του και ειδικά αυτά που έχουν προσφέρει. Όλοι κάνουμε θετικά και αρνητικά στη ζωή μας. Αυτός που δεν δουλεύει δεν κάνει λάθη. Κανένας μας δεν θέλει να κάνει ζημιά στον Άρη. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εμείς σαν ΑΣ έχουμε τονίσει ότι ο Άρης δεν θέλει να δημιουργεί πρόβλημα στους ανθρώπους του. Ανήκουμε και αν δεν υπήρχε το κίνημα του 2000 δεν θα συζητούσαμε καν για Άρη».
 
Για το ενδεχόμενο λύσης διοίκησης πρωτοδικείου:
 
«Η διοίκηση πρωτοδικείου είναι πρόταση του κ. Γεωργούλη και πάνω σε αυτή συζητάμε όλοι μας. Σαν άποψη δική του την πρότεινε. Εμείς σαν ΑΣ συζητάμε όλες τις λύσεις αρκεί να είναι προς το συμφέρον του Άρη. Αυτή είναι μία απόφαση που θα την πάρουν οι μέτοχοι για το αν θα συμφωνήσουν στη λύση πρωτοδικείου. Μπορεί να μην συμφωνήσουν οι μέτοχοι. Ευτυχώς στον Άρη υπάρχουν οι μέτοχοι που είναι Αρειανοί. Εμείς σαν ΑΣ έχουμε τον ρόλο του επιβλέποντα να γίνουν όλα τα πράγματα καθαρά και σωστά και θα παρέμβουμε όταν πρέπει. Πιστεύω ότι θα τελειώσει σύντομα και εμείς και όλοι θα πιέσουμε για να τελειώσει άμεσα η υπόθεση».
 
Για τον δικό του ρόλο στις διαπραγματεύσεις:
 
«Ο ρόλος ο δικός μου είναι συνδετικός και βρίσκομαι ανάμεσα στους μετόχους και την πρόταση του κ. Γεωργούλη. Παρέλαβα προχθές όλα τα στοιχεία από το λογιστήριο, μα όλα. Ήταν 18 σελίδες και τις οποίες παρέδωσα σε ένα φάκελο στον κ. Γεωργούλη που μου είπε ότι θα τις μελετήσει. Παίζουμε ενωτικό ρόλο μεταξύ των δύο πλευρών ώστε αυτά που λέμε να τα κάνουμε πράξη. Περιμένουμε άμεσα να γίνουν πράξη. Δεν υπήρξε ποτέ ζήτημα να αρνηθεί να δώσει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ οικονομικά στοιχεία προς τα μέλη του ΔΣ».
 
Για τα «στεγανά» που πρέπει να έχει ο Άρης:
 
«Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στη λειτουργία ενός συλλόγου και θα πρέπει όλοι να τα σεβόμαστε. Κοίταξα τον Τύπο και δεν είχε κάποια συγκεκριμένα στοιχεία. Περισσότερο γενικολογίες και κακεντρέχεια ήταν και στοχευμένα για να δημιουργήσουν πρόβλημα στο τμήμα. Ο κ. Γεωργούλης είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος και δε νομίζω να του ξέφυγε τίποτα. Τα στεγανά που θα πρέπει να έχει το κάθε τμήμα να έχει εύρυθμη και σωστή λειτουργία από δόλιες ενέργειες και σκοπούς άλλους που μπορεί να έχουν. Να είμαστε όλοι σαν “ασπίδες” μπροστά από τον θεό Άρη».
 
Για το αν δόθηκαν όλα τα οικονομικά στοιχεία που ζητήθηκαν:
 
«Δεν υπάρχει απόκρυψη κανενός στοιχείου. Δεν έχω ακούσει από κάποιον να λέει ότι ο κ. Δαμιανίδης δεν έδωσε κάτι. Όλα αυτά που λέγονται και γράφονται είναι ψέματα δεν υπήρξε άρνηση ποτέ και δόθηκαν όλα τα στοιχεία για να κατατεθεί η πρόταση. Καμία διαφορετική διάθεση δεν υπήρχε, όταν ζητήθηκαν τα στοιχεία μέσα σε διάστημα 2-3 ημερών πήγα και τα πήρα από το λογιστήριο. Πρέπει ο καθένας μας να βάλει το μυαλό του να σκέφτεται ακόμα και ανάποδα. Ποιος είναι αυτός που λέει κάποια πράγματα και γιατί τα λέει και να καταλάβει αν είναι σωστά ή ψέματα και τι στόχο έχουν, το καλό ή το κακό του Άρη; Η πορεία του καθενός στον Άρη είναι συγκεκριμένη και τα αποτελέσματα των πράξεων δείχνει τους σκοπούς που έχει ο καθένας και αν κάνει καλό ή κακό στον Άρη. Με ύβρεις, με την αναζήτηση ευθυνών, με ψέματα και λασπολογία, λύση δε βρίσκεις. Ο καθένας έχει προσφέρει. Αν δεν καθίσουμε σε ένα τραπέζι να βάλουμε το συμφέρον του Άρη πάνω από όλα δε θα βρεθεί λύση».
 
Για την ΣΑΡΙΣΑ:
 
«Είχα διαβάσει την ανακοίνωση της ΣΑΡΙΣΑ που είναι ένα κομμάτι που έχει προσφέρει στον Άρη. Έχουν κάποια πικρία και θεώρησαν ότι αντιμετωπίστηκαν λίγο στραβά. Να μην παίζουμε με τις λέξεις και να βάζουμε το καλό του Άρη πάνω από όλα. Είναι παράδοξο να προσπαθούμε να κοντράρουμε ο ένας τον άλλο και να προσπαθούμε να επιρρίπτουμε ευθύνες ο ένας στον άλλο».