Skip to main content

Αραμπατζής: Δεν παρασυρόμαστε και συνεχίζουμε

Ο Ηρακλής απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής μετά τη νίκη κόντρα στη Λάρισα, όμως ο Νίκος Αραμπατζής δεν εφησυχάζει, τονίζοντας: «Δεν παρασυρόμαστε και συνεχίζουμε». Αμφίβολοι Σολτάνι, Γιάκομπ και Ηλ
Ο Ηρακλής απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής μετά τη νίκη κόντρα στη Λάρισα.
Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, ο Νίκος Αραμπατζής, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στη μέχρι σήμερα πορεία του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Superleague.

"Η αλήθεια είναι ότι δεν το περιμέναμε μετά την 3η αγωνιστική να είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας και μάλιστα μόνοι μας. Ωστόσο, δεν παρασυρόμαστε και συνεχίζουμε να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και το πώς θα κερδίζουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης σε κάθε παιχνδί, όπως στο επόμενο με την Καβάλα στην έδρα μας", τόνισε ο Αραμπατζής.

Σε ερώτηση δε για την παρουσία του κόσμου του Ηρακλή στο πλευρό της ομάδας, ο έμπειρος δεξιός μπακ σχολίασε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των παιδιών τους φιλάθλους για τη μέχρι στιγμής συμπαράστασή τους και περιμένουμε να είναι ανάλογη στη συνέχεια ".

Αναφορικά με τον Σολτάνι, ο τραυματισμός του στην προπόνηση της περασμένης Τετάρτης είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει το σαββατιάτικο παιχνίδι του Ηρακλή κόντρα στην Λάρισα στο Καυτατζόγλειο Στάδιο.

Ο Γαλλοαλγερινός ποδοσφαιριστής είχε υποστεί διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου.  Πλέον, έχει ξεκινήσει προπονήσεις, αλλά δεν είναι ακόμη σίγουρο το αν θα μπορέσει να αγωνιστεί την Κυριακή απέναντι στην Καβάλα και πάλι στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.
Ο ίδιος δείχνει αποφασισμένος να τα καταφέρει, κερδίζοντας ένα προσωπικό του στοίχημα όπως άφησε να εννοηθεί και το πρωί στο περιθώριο της προπόνησης του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

"Θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα", έλεγε χαρακτηριστικά κατά την αποχώρησή του χωρίς όμως να είναι ο μόνος πονοκέφαλος για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Κάτι ανάλογο ισχύει με τον Βικτοράς Γιάκομπ και τον Στέλιο Ηλιάδη με αμφότερους να συνεχίζουν την θεραπεία τους. Ο Ρουμάνος για να ξεπεράσει τον διπλό του τραυματισμό από το παιχνίδι του Σαββάτου με την Λάρισα και ο διεθνής Έλληνας μέσος τη θλάση του.