Skip to main content

ΑΠΘ: Εκδήλωση με τίτλο «Συμμετέχω ισότιμα στην άθληση και την υγεία»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου από την περιοχή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου έως και το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

«Συμμετέχω ισότιμα στην άθληση και την υγεία» είναι ο τίτλος της αθλητικής εκδήλωσης που διοργανώνεται από την Αντιπεριφέρεια Κοινωνικής Συνοχής & Αλληλεγγύης, την Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τον Τομέα Ιατρικής της Άθλησης του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του ΑΠΘ και την Ένωση Αυτοδυτών Θεσσαλονίκης, με συμμετοχή ατόμων με κινητική αναπηρία και προβλήματα όρασης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 και ώρες 09:30 με 14:00, από την περιοχή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου έως και το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής:

09:30 Δρόμος υγείας στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης (από την περιοχή έμπροσθεν του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκη / Ομίλων Φίλων Θαλάσσης - τερματισμός περιοχή έμπροσθεν Μεγάρου Μουσικής).
10:30 Επίδειξη τοξοβολίας (εντός του κλειστού κολυμβητηρίου Ποσειδωνίου).
10:30 Αυτόνομη Κατάδυση (ώρα συγκέντρωσης συμμετεχόντων 09:30 εντός του κλειστού κολυμβητηρίου Ποσειδωνίου).
11:30 Αγώνας υδατοσφαίρισης (εντός του κλειστού κολυμβητηρίου Ποσειδωνίου)
12:30 Επίδειξη κανό-καγιάκ και δραστηριότητες νερού (εντός του κλειστού κολυμβητηρίου Ποσειδωνίου).

Οι χαιρετισμοί των εκπροσώπων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των Πρυτανικών Αρχών του ΑΠΘ θα πραγματοποιηθούν στις 10:30, εντός του κλειστού κολυμβητηρίου του Ποσειδωνίου.