Skip to main content

ΑΠΘ: Εκδήλωση για τα 10 χρόνια λειτουργίας της φοιτητικής ομάδας ART

Εκδήλωση με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας της φοιτητικής ομάδας ART του ΑΠΘ. Πάρτυ στην Αποθήκη Γ’ του Λιμανιού Θεσσαλονίκης.

Επετειακή εκδήλωση με τίτλο «10 years ART» πραγματοποιείται το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19:30, στις Αποθήκες Γ' & Δ' του Λιμανιού Θεσσαλονίκης, με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας της φοιτητικής ομάδας ART (Aristotle Racing Team) του ΑΠΘ.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί στην Αποθήκη Γ’, όπου θα είναι σε περίοπτη θέση τα 5 μονοθέσια της βραβευμένης ομάδας και θα περιλαμβάνει την παρουσίαση όλης της πορείας της ART, στο πέρασμα των 10 χρόνων ιστορίας, τις απονομή ενθυμίων και την επίσημη παρουσίαση του επετειακού λευκώματος. Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει ο δημοσιογράφος, κ. Πάνος Σεϊτανίδης. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας των μονοθέσιων, καθώς και επετειακά – εκθεσιακά αντικείμενα της ομάδας και των αυτοκινήτων.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρεμιέρα προβολής του επετειακού ντοκιμαντέρ της ομάδας, στην Αποθήκη Δ'. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί από τους πρωτεργάτες της φοιτητικής ομάδας που κατασκεύασαν την πρώτη Formula του πανεπιστημίου, πριν από δέκα χρόνια, σήμερα εργάζονται σε ομάδες της Formula 1 στο εξωτερικό αλλά και σε μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες της Αγγλίας και της Γερμανίας.

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με ένα μεγάλο πάρτι, στην Αποθήκη Γ’ του Λιμανιού Θεσσαλονίκης.