Skip to main content

Απροσδόκητη ήττα 0-2 από τον Πανθρακικό

Η δεύτερη πράξη της αναμέτρησης του Άρη με τον Πανθρακικό έλαβε χώρα σήμερα, αλλά τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν χθες δε διαφοροποιήθηκαν. Το... σημερινό γκολ του Μπερτράντ πλαισίωσε το... χθεσινό του
Η αναμέτρηση του Άρη με τον Πανθρακικό ξεκίνησε χθες, αλλά ολοκληρώθηκε σήμερα. Ο Μήτσιος έκρινε το γήπεδο ωε βελτιωμένο και αποφάσισε να συνεχιστεί η αναμέτερηση. Ας παρούμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Χθες, το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης επεφύλασσε ένα μέτριο παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, εξαιτίας κυρίως του πλημμυρισμένου αγωνιστικού χώρου, λόγω της καταρρακτώδους βροχής.

Ο Πανθρακικός ήταν ελαφρώς καλύτερος στα πρώτα λεπτά και λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ στο 8΄, όταν ο Μπέλεκ από πολύ κοντά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Άρη, καθώς έδιωξε σωτήρια ο Νασούτι. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν κάποια μεγάλη φάση για γκολ.

Στο 23΄, το σουτ του Τζόνσον αποκρούστηκε από τον Ρόκα, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, ο Κάλβο έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Ισπανού γκολκίπερ.

Τα μαύρα σύννεφα που είχαν μαζευτεί πάνω από το "Κλ. Βικελίδης" πύκνωσαν περισσότερο, όταν ο Παπουλής εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Πέσκοβιτς και με κοντινό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Κομοτηνής, τρία λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Σήμερα, λοιπόν, το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης διεξήχθη κανονικά, αφού παρά το ψιλόβροχο που έπεφτε ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την άθλια εικόνα που παρουσίασε το Σάββατο.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έκανε πιο επιθετική την ομάδα του παιρνόντας στο ματς ως αλλαγή του Κόκε, Κάμπορα και Λαμπριάκο, οι γηπεδούχοι πίεσαν, αλλά είχαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Ρόκα, ο οποίος δεν άφηνε την μπάλα να περάσει τη γραμμή όσες φορές οι Θεσσαλονικείς είχαν τις ευκαιρίες.

Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, αφού οι κενοί χώροι που είχε αφήσει ο Άρης για να επιτεθεί ήταν "λουκούμι" για τους ποδοσφαιριστές του Παύλου Δερμιτζάκη. Σε μία από τις αντεπιθέσεις, στο 74ο λεπτό ο Μπέλεκ πήρε το πέναλτι στην ανατροπή του από τον Κουλουχέρη και ο Ρομπέρ Μπερτράντ ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 0-2.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένα λεπτό νωρίτερα, οι "κίτρινοι" ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Κάλβο μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς, στερώντας από τους "κίτρινους" τη δυνατότητα να ισοφαρίσουν και να δικεδικήσουν τη νίκη.