Skip to main content

Απρόοπτο με Θεοδωράκη - «Στη Θεσσαλονίκη είσαι, βλάχο!» (vids)

Κατευθυνόμενος προς το θωρηκτό Αβέρωφ και το φεστιβάλ κινηματογράφου, μαζί με την ομάδα του, έπεσε πάνω σε έναν... βέρο Θεσσαλονικιό

Μία... αναπάντεχη στιγμή έτυχε στον υποψήφιο για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, Σταύρο Θεοδωράκη, κατά τη σημερινή του παρουσία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κατευθυνόμενος προς το θωρηκτό Αβέρωφ και το φεστιβάλ κινηματογράφου, μαζί με την ομάδα του, έπεσε πάνω σε έναν... βέρο Θεσσαλονικιό. Όταν, λοιπόν, από την ομάδα του κ. Θεοδωράκη, η αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Θεσσαλονίκης Άννα Αγγελίδου, επιχείρησε να διασχίσει τη λεωφόρο Νίκης κι ενώ τα οχήματα βρισκόταν σε κίνηση, ένας οδηγός φρέναρε απότομα για να την αποφύγει και άρχισε αμέσως να βάλλει λεκτικά εναντίον της. Τότε ο κ. Θεοδωράκης προσπαθώντας να την υπερασπιστεί, είπε στον οδηγό «Τι λες, μωρέ;» και ο οδηγός έφυγε φωνάζοντας «Θεσσαλονίκη είσαι, βλάχο!».

Βέβαια, στον αντίποδα, λίγο αργότερα ένας οδηγός όταν είδε τον κ. Θεοδωράκη να περπατά στο πεζοδρόμιο, ενθουσιάστηκε και άρχισε να κορνάρει φωνάζοντας προς τον υποψήφιο. Ο κ. Θεοδωράκης πέρασε τότε στο οδόστρωμα και χαιρέτισε από το παράθυρο του αυτοκινήτου τον οδηγό, κάνοντας μία σύντομη συνομιλία μαζί του.