Skip to main content

Αποζημιώσεις 2,62 εκατ. ευρώ για τον Ε65

Τη διάθεση ποσού 2,62 εκατ. ευρώ για την καταβολή αποζημιώσεων σε ιδιοκτήτες εκτάσεων που απαλλοτριώθηκαν για την κατασκευή του οδικού άξονα Ε65 ανακοίνωσε το υπουργείο Υποδομών.
Τη διάθεση ποσού 2,62 εκατ. ευρώ για την καταβολή αποζημιώσεων σε ιδιοκτήτες εκτάσεων που απαλλοτριώθηκαν για την κατασκευή του οδικού άξονα κεντρικής Ελλάδας Ε65 ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Υποδομών.

Τα 2,62 εκατ. ευρώ θα διατεθούν για την πληρωμή των αποζημιώσεων σε απαλλοτριώσεις τμημάτων γης στους δήμους Τρικάλων και Καρδίτσας. Ειδικότερα, θα δοθούν σε δικαιούχους των δήμων Παραληθαίων και  Παλαιοκάστρου, του νομού Τρικάλων, αλλά και σε δικαιούχους των δήμων Κάμπου, Μενελαΐδας, Παμίσου, Σελλάνων, Σοφάδων, Ταμασίου και Καρδίτσας του νομού Καρδίτσας.

Η απόφαση του υπουργού Υποδομών, Δημήτρη Ρέππα, συνιστά ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για την πρόοδο των εργασιών στο Ε65, καθώς οι εκπρόσωποι της κοινοπραξίας που κατασκευάζει τον οδικό άξονα είχαν εντοπίσει καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις, που πήγαιναν το έργο πίσω. Με την αποδέσμευση των χρημάτων, το έργο εκτιμάται ότι θα προχωρήσει κανονικά.