Skip to main content

«Αποχαιρετάει» την Ευρώπη η ΑΕΚ

«Αντίο» στην Ευρώπη λέει η «Ένωση» μετά την ήττα της με 0-1 από την Αγγλική Έβερτον στο ΟΑΚΑ. Στην Τουρκία δοκιμάζεται σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει στις 22:05 τη Γαλατασαράι.
Κάθε μαθηματική ελπίδα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League απόλεσε χθες η ΑΕΚ, μετά την ήττα της με 0-1 από την Έβερτον στο ΟΑΚΑ.

Το γκολ που σημείωσε ο Μπιλιαλετντίνοφ στο 6ο λεπτό στάθηκε αρκετό, για να στείλει την αγγλική ομάδα στους «32» της διοργάνωσης, μαζί με τη Μπενφίκα, ενώ εκτός συνέχειας έμειναν η «Ένωση» και η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Για την πρωτιά οι «πράσινοι»

Στην Κωνσταντνούπολη βρίσκεται από χθες ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει σήμερα τη Γαλατασαράι στο «Αλί Σάμι Γιεν» για την 5η αγωνιστική του Europa League.

«Για να πετύχουμε κάτι καλό, θα πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι σε σχέση με τον αγώνα με τον Ολυμπιακό», δήλωσε κατά τη χθεσινή αναχώρηση της αποστολής ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ.

Το «τριφύλλι» θα παραταχθεί χωρίς τους Λέτο και Σαλπιγγίδη, οι οποίοι υποφέρουν από τραυματισμούς, ενώ με μόλις ένα βαθμό εξασφαλίζει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση.