Skip to main content

Αποθήκη με προϊόντα «μαϊμούδες» εντόπισε η δημοτική αστυνομία

Χιλιάδες παπούτσια, τσάντες και πορτοφόλια «μαϊμούδες» κατέσχεσε η δημοτική αστυνομία στην τέταρτη κατά σειρά αποθήκη με προϊόντα απομίμησης που εντόπισε στην οδό Μοναστηρίου.

Χιλιάδες παπούτσια, τσάντες και πορτοφόλια «μαϊμούδες» κατέσχεσε η δημοτική αστυνομία στην τέταρτη κατά σειρά αποθήκη με προϊόντα απομίμησης που εντόπισε, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την καταπολέμηση του παραεμπορίου.

Στελέχη της δημοτικής αστυνομίας και του ΣΔΟΕ πραγματοποίησαν έρευνα στην αποθήκη που βρίσκεται στην οδό Μοναστηρίου 52. Στον υπόγειο χώρο βρέθηκαν τα παρακάτω προϊόντα απομίμησης:

- 2.189 ζεύγη παπούτσια Nike

- 3.539 παντόφλες Nike

- 443 πορτοφόλια Louis Vuitton

- 80 πορτοφόλια Gucci

- 126 τσάντες Louis Vuitton

- 17 τσάντες Gucci

- 15 Fendi

Τα παράνομα προϊόντα, που προορίζονταν να διατεθούν σε μικροπωλητές  και μέσω αυτών στην αγορά της Θεσσαλονίκης, κατασχέθηκαν και θα καταστραφούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

«Η δημοτική αστυνομία θα συνεχίσει τις οργανωμένες επιχειρήσεις καταπολέμησης του παραεμπορίου προς κάθε κατεύθυνση, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και το ΣΔΟΕ. Στόχος είναι ο εντοπισμός αποθηκευτικών χώρων προϊόντων παραεμπορίου και η άμεση καταστροφή του όπως ορίζει ο νόμος, ενώ συνεχίζονται οι καθημερινές επιχειρήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας κατά τη διάρκεια των οποίων τα παράνομα προϊόντα καταστρέφονται άμεσα με τη χρήση σπρέι και με τη ρίψη τους σε απορριμματοφόρο» αναφερέται σε σχετική ανακοίνωση.