Skip to main content

Αποσύρεται ο Ν. Παπαγιαννόπουλος

Την απόφασή του να μη διεκδικήσει για μια ακόμη φορά την ψήφο των Θεσσαλονικέων ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου του δήμου Θεσσαλονίκης.
της Χρύσας Κυριακού


Την απόφασή του να μη διεκδικήσει για μια ακόμη φορά την ψήφο των Θεσσαλονικέων ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου του δήμου Θεσσαλονίκης. Ο Ν. Παπαγιαννόπουλος με ανακοίνωση που απέστειλε στα ΜΜΕ της πόλης θέλησε, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, να προσδιορίσει έγκαιρα τη θέση του στο υπό διαμόρφωση προεκλογικό τοπίο των επικείμενων δημοτικών εκλογών, δηλώνοντας ότι δεν προτίθεται να μετάσχει σ’ αυτές για τη διεκδίκηση μιας θέσης δημοτικού συμβούλου του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Παπαγιαννόπουλος, που ανήκει στην ομάδα του Β. Παπαγεωργόπουλου, στην ανακοίνωσή του ευχαριστεί, μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα άξιο, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης «για την τιμή που μου έκανε να είμαι αντιδήμαρχός του όλη την τετραετία». Ο κ. Παπαγιαννόπουλος στην ίδια ανακοίνωση διαβεβαιώνει τους Θεσσαλονικείς που τον τίμησαν με την ψήφο τους ότι «θα συνεχίσω να εργάζομαι μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2010 με τον ίδιο ζήλο, την ίδια ανιδιοτέλεια και διαφάνεια όπως επί 37 χρόνια στο στρατό και ότι τήρησα στο ακέραιο όλες τις προεκλογικές μου δεσμεύσεις».

Πήρε το μήνυμα Γκιουλέκα;

Σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του Κ. Γκιουλέκα, ο κ. Παπαγιαννόπουλος είναι ένα από τα στελέχη της «Αναγέννησης» που αποφάσισε να αποσυρθεί έπειτα από τη δήλωση του «εκλεκτού» της ΝΔ ότι το ψηφοδέλτιό του θα στελεχωθεί με νέους ανθρώπους, δήλωση που, κατά πολλούς, βάζει… φρένο στις βουλές των νυν δημοτικών συμβούλων να διεκδικήσουν μια ακόμη τετραετία.