Skip to main content

Σφακιανάκης: Δεν με θέλει άλλο η Αστυνομία - Δημιουργώ Ινστιτούτο

Ο υποστράτηγος, το πρόσωπο του οποίου ταυτίστηκε με τη Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κρίθηκε ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του.

Αποστρατεύθηκε χθες το βράδυ, με την ολοκλήρωση των κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ο υποστράτηγος Μανώλης Σφακιανάκης, το πρόσωπο το οποίο ταυτίστηκε με το τμήμα της Δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο κ. Σφακιανάκης κρίθηκε ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του ενώ στη διάρκεια της θητείας του ανέλαβε την οργάνωση ομιλιών και εκδηλώσεων σε σχολεία για το θέμα της ασφάλειας στο διαδίκτου. 

Η έξοδος του κ. Σφακιανάκη από τo σώμα είχε προαναγγελθεί ήδη από πέρσι, όταν παροπλίσθηκε δια της αναβάθμισης.

Με ανάρτηση του στο Facebook, ο γνωστός υποστράτηγος σχολίασε την απόφαση της αστυνομίας λέγοντας: «Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, η πτήση προσγειώθηκε πλην όμως δεν έχει φτάσει στον τελικό προορισμό. Φίλοι μου, σας ανακοινώνω ότι από σήμερα θα με βρίσκετε στο Ινστιτούτο μου που για σας δημιουργώ. Η Αστυνομία σήμερα αποφάσισε ότι δεν θέλει άλλο τις υπηρεσίες μου, εγώ όμως, θα συνεχίζω να τις δίνω, όπως με ξέρατε μέχρι σήμερα! Το πρόγραμμα για τις επισκέψεις μου ανά νομό θα σας το ανακοινώσω σύντομα... σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 23/1 και ώρα 19.30 στο Intercontinental. Καλή αρχή σε όλους μας και είναι πολλοί αυτοί που θα ακολουθήσουν το νέο εγχείρημα- στόχο ανά την Ελλάδα».