Skip to main content

Αποστολή εξετελέσθη, λέει το Μαξίμου

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της κυβέρνησης για την χθεσινή διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού, με τον Γιώργο Πεταλωτή, να κάνει λόγο για την πιο ειλικρινή προσπάθεια του πρωθυπουργού να εξ
Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της κυβέρνησης για την χθεσινή διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιώργο Πεταλωτή, να κάνει λόγο για  την πιο ειλικρινή προσπάθεια του πρωθυπουργού να εξηγήσει τι συμβαίνει και τι θα συμβεί αν τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Απαντώντας στα κόμματα της αντιπολίτευσης που κάνουν λόγο για εκβιασμό, ο κ. Πεταλωτής σημείωσε ότι επρόκειτο για μια ομιλία ευθύνης που απαντούσε στις ερωτήσεις με το βλέμμα στο μέλλον και για τη στάση ενός πρωθυπουργού που έκανε σε ένα χρόνο όσα δεν έγιναν δεκαετίες.

Ερωτηθείς για τα στοιχεία που θα οδηγήσουν σε εκλογές, ανέφερε ότι πρόκειται για μια σειρά παραμέτρων που δημιουργούν την εικόνα της σταθερότητας ή της αποσταθεροποίησης. Υπογράμμισε, δε, ότι ο πρωθυπουργός έθεσε με πολύ σαφείς γραμμές τι σημαίνει σταθερότητα και τι στασιμότητα και διαμαρτυρία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν αρκεί η κυβερνητική πλειοψηφία αλλά χρειάζεται και η συμμετοχή του λαού. «Είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και δεν μπορούμε να κάνουμε πισωγυρίσματα, δίνοντας θολή αντιμνημονιακή ψήφο διαμαρτυρίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.