Skip to main content

Απέσυρε την υποψηφιότητά του για τις εκλογές στο ΒΕΘ ο Ιωαννίδης

Υποψήφιος για τις εκλογές για το ΒΕΘ -όποτε αυτές γίνουν- θα είναι ο νυν ταμίας του ΣΕΘ και οικονομικός επόπτης του ΒΕΘ, Ιωάννης Φωτιάδης.

Την απόφασή του να αποσύρει- για προσωπικούς λόγους- την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές ανακοίνωσε ο κ. Γιώργος Ιωαννίδης, μέλος του ΔΣ του ΒΕΘ και πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης «Νέοι Ορίζοντες».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου, «μετά την απόφαση αυτή και την προτροπή μελών του συνδυασμού «Ένωση Βιοτεχνών- Νέοι Ορίζοντες», καθώς και του ΣΕΘ, τη «σκυτάλη» στην κούρσα των εκλογών για το ΒΕΘ –όποτε αυτές γίνουν- παίρνει ο νυν ταμίας του ΣΕΘ και οικονομικός επόπτης του ΒΕΘ, Ιωάννης Φωτιάδης».

Στο προσεχές χρονικό διάστημα ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ένωση Βιοτεχνών- Νέοι Ορίζοντες», Ιωάννης Φωτιάδης θα ανακοινώσει το πρόγραμμα δράσεων για την αλλαγή σελίδας στο Επιμελητήριο, έχοντας τη στήριξη του ιδρυτή του συνδυασμού, πρώην προέδρου του ΒΕΘ, Σωτήρη Μαγόπουλου, καθώς και του κ. Γιώργου Ιωαννίδη ο οποίος παραμένει στη θέση του προέδρου του «ΣΕΘ –Νέοι Ορίζοντες».