Skip to main content

Απορρίπτει η ΝΔ Εξεταστική για την οικονομία της περιόδου 2007-2009

Η ΝΔ απορρίπτει την πρόταση Παπανδρέου η Εξεταστική για την οικονομία να καλύψει την περίοδο 2007-2009, επισημαίνοντας πως ο Α. Σαμαράς με δηλώσεις του έχει καταστήσει σαφές, πως η Εξεταστική πρέπει ν
Η αξιωματική αντιπολίτευση απορρίπτει την πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου η Εξεταστική Επιτροπή για την οικονομία να καλύψει την περίοδο 2007-2009, επισημαίνοντας πως ο Αντώνης Σαμαράς με δηλώσεις του έχει καταστήσει σαφές, πως η Εξεταστική Επιτροπή πρέπει να καλύψει την περίοδο από το 1981 μέχρι και σήμερα.

Στη ΝΔ εκτιμούν πως η θέση τους αυτή δικαιώνεται και από τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup κ. Γιούνκερ, ο οποίος είχε τονίσει πως οι ρίζες των προβλημάτων της ελληνικής οικονομίας είναι βαθιές και ξεκινούν εδώ και δυο - τρεις δεκαετίες.

Η Ρηγίλλης θα επιμείνει ιδιαίτερα στην ανάγκη να εξεταστεί και η τελευταία περίοδος της διακυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, έτσι ώστε, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, να χυθεί άπλετο φως στο πώς η χώρα αναγκάστηκε να μπει στην τριμερή επιτήρηση και γιατί τα spreads εκτινάχθηκαν μετά το μπαράζ δυσφήμησης της χώρας στο εξωτερικό από τον Έλληνα πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του.