Skip to main content

Απορρίφθηκε η έφεση του ΠΑΟΚ - Πρωταθλήτρια και τυπικά η ΑΕΚ

Οι ασπρόμαυροι τιμωρούνται με -3 βαθμούς από το φετινό πρωτάθλημα και με -2 από το επόμενο με την Ένωση να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια

Στο κενό έπεσε η έφεση του ΠΑΟΚ με την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να βγάζει απόφαση μετά από 43 ημέρες και το μεγάλο παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Υπενθυμίζεται πως οι «ασπρόμαυροι» κατέθεσαν έφεσε κατά της πρωτόδικης απόφασης της Λίγκας αλλά αυτή απορρίφθηκε κάτι που σημαίνει πως τιμωρούνται με αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, με -2 από το επόμενο, το ματς κατακυρώνεται οριστικά στην «Ένωση».

Παράλληλα οι ποινές κατά των Ιβάν Σαββίδη και Λούμπος Μίχελ επίσης δεν αλλάζουν, με τον πρώτο να τιμωρείται με ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για 3 χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ και τον δεύτερο με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 3 μήνες και πρόστιμο 15.000 ευρώ

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση για την απόφαση της ΕΠΟ:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής

Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση.

Απέρριψε την έφεση 1) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, 2) του Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, Προέδρου του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 3) του MICHEL LUBOS του Michal Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ’ αριθ. 86/2018 απόφασης του Πρωτοβαθμίου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ».