Skip to main content

Απορρίφθηκε η έφεση ΠΑΟ για Βιγιαφάνες, δεν παίζει απόψε

Παράλληλα, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Ράφικ Τζιμπούρ

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΑΕΚ για τις τιμωρίες του Λούκα Βιγιαφάνιες (λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ) και δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό ματς της Τούμπας, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, αλλά και αυτή για τον Ραφίκ Τζιμπούρ.

Η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

1. Δέχεται τυπικά την έφεση του ποδοσφαιριστή VILLAFANEZ LUCAS MARTIN κατά της υπ’ αρ.143/2016 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE. Απορρίπτει αυτή κατ’ ουσία.

2. Δέχεται τυπικά την έφεση του ποδοσφαιριστή RAFIK DJEBBUR κατά της υπ’ αρ.144/2016 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE. Απορρίπτει αυτή κατ’ ουσία.

3. Δέχεται τυπικά την έφεση του σωματείου ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ κατά της υπ’ αρ. 303/2016 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και κατά του σωματείου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ. Απορρίπτει αυτή κατ’ ουσία».