Skip to main content

Αποπειράθηκε να αποδράσει ο 29χρονος της δολοφονίας στην Ποτίδαια

Ο 29χρονος δολοφόνος προσπάθησε να αποδράσει, πηγαίνοντας στην τουαλέτα και χτυπώντας τους αστυνομικούς που ήταν στο αστυνομικό τμήμα Πολυγύρου.

Να αποδράσει επιχείρησε χθες βράδυ ο 29χρονος ομογενής από την Γεωργία που το περασμένο Σάββατο σκότωσε έναν 34χρονο και τραυμάτισε άλλα τρία άτομα μετά από καβγά σε beach bar στην Ποτίδαια Χαλκιδικής.

Ο 29χρονος δολοφόνος προσπάθησε να αποδράσει, πηγαίνοντας στην τουαλέτα και χτυπώντας τους αστυνομικούς που ήταν στο αστυνομικό τμήμα Πολυγύρου. Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 29χρονος συνελήφθη άμεσα.

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε γνωστό beach bar της Ποτίδαιας Χαλκιδικής. Όλα ξεκίνησαν όταν ξέσπασε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ μίας παρέας τριών ατόμων, ηλικίας 20 και 28 ετών, με άλλη παρέα 29χρονου ομογενή από τη Γεωργία.

Ένας από την παρέα των τριών, έφυγε από το μαγαζί, και φώναξε άλλα έξι άτομα για «ενισχύσεις». Ο άγριος καυγάς συνεχίστηκε με αποτέλεσμα ο 29χρονος ομογενής να αποχωρήσει με τη σειρά του από το κατάστημα και να επιστρέψει κρατώντας πιστόλι, με το οποίο άνοιξε πυρ που ως αποτέλεσμα είχε τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 34χρονου από την παρέα των έξι, που πήγαν να «συνδράμουν» στο επεισόδιο. Από τις ριπές τραυματίστηκαν ένας 39χρονος αστυνομικός, αδελφός του αποθανόντα, ο 28χρονος που συμμετείχε από την αρχή στον καυγά και ο υπεύθυνος του καταστήματος.