Skip to main content

Απόπειρα εξόντωσής του «βλέπει» ο Πάγκαλος

Για απόπειρα εξόντωσής του από συγκεκριμένους ανθρώπους έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, «βλέποντας» μια συστηματική καμπάνια, υπό την αιγίδα του προέδρου της ΝΔ.
Για απόπειρα εξόντωσής του από συγκεκριμένους ανθρώπους έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

Μίλησε μάλιστα για συστηματική καμπάνια, υπό την αιγίδα του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, με στόχο, όπως είπε, την υπονόμευση προσώπων που ασκούν κυβερνητική πολιτική.

«Το χατίρι αυτό δεν θα τους το κάνω», σημείωσε χαρακτηριστικά, ερωτηθείς σχετικά με την κριτική που δέχεται.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι δεν έχει κάνει ούτε ένα ρουσφέτι. «Δεν ήθελα να κάνω αυτού του είδους την πολιτική και δεν την έκανα», δήλωσε, σημειώνοντας πως πρέπει να αλλάξει το πολιτικό σύστημα και να καταργηθεί ο σταυρός προτίμησης, καθώς, όπως είπε, ο σταυρός προτίμησης είναι το αντίτιμο του ρουσφετιού.

Ερωτηθείς σχετικά με τις δηλώσεις του για τους δημόσιους υπαλλήλους, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ξεκαθάρισε ότι δεν είναι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι κοπρίτες. Τόνισε πως κοπρίτης είναι αυτός που διορίστηκε στο Δημόσιο με ρουσφέτι, υπογραμμίζοντας ότι ο πολιτικός που τον διόρισε είναι 10 φορές κοπρίτης.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Πάγκαλος δήλωσε ότι «υπάρχουν σημαντικές περιπτώσεις διασπάθισης πολιτικού χρήματος που πρέπει να εξελιχθούν σε ποινικές υποθέσεις απόδοσης ευθυνών, αλλά τα πολλά λεφτά δεν χάθηκαν εκεί....Τα μεγάλα χρέη τα προκάλεσε το ίδιο το σύστημα».