Skip to main content

Απονομή βραβείων φοιτητικού διαγωνισμού αύριο στο ΠΑΜΑΚ

Ο διαγωνισμός, στον οποίο διακρίθηκαν τρεις φοιτητές, είχε ως τίτλο «Διασυνοριακή συνεργασία Ελλάδος - Βουλγαρίας στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Εκδήλωση για την απονομή των βραβείων του φοιτητικού διαγωνισμού με τίτλο «Διασυνοριακή συνεργασία Ελλάδος-Βουλγαρίας στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης» θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 7 Απριλίου στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, από τις 11 π.μ. μέχρι τη 1 μ.μ, στην Αίθουσα Συνεδρίων του Ιδρύματος.

Η τελετή απονομής, η οποία διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά από το Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος «MA in Politics and Economics of Contemporary Eastern and Southeastern Europe», γίνεται σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας- Θράκης), το Ελληνικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο στη Βουλγαρία, το Διπλωματικό Ινστιτούτο, του υπουργείο Εξωτερικών της Βουλγαρίας και το Γενικό Προξενείο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη.

Οι φοιτητές που διακρίθηκαν είναι οι εξής:

Βραβείο

Όνομα

Εργασία

Α΄ Βραβείο (800 ευρώ)

Δήμητρα Σαρακατσιάνου, μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

«Διασυνοριακή Συνεργασία Ελλάδος-Βουλγαρίας στο Πλαίσιο του Προγράμματος INTERREG IV: Ανάλυση Έργων που αφορούν Δράσεις Δια Βίου Μάθησης»

Β΄ Βραβείο (500 ευρώ)

 

Θεόδωρος Βαμβακίδης, προπτυχιακός φοιτητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

«Διασυνοριακή συνεργασία Ελλάδος-Βουλγαρίας στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Γ’ Βραβείο (200 ευρώ)

 

Νικόλαος Τουμαράς, προπτυχιακός φοιτητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

«H εξέλιξη των ελληνικών επενδύσεων στην Βουλγαρική αγορά τα τελευταία χρόνια και οι προσπάθειες διεύρυνσης της εδαφικής συνεργασίας στα πλαίσια της ΕΕ»

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.