Skip to main content

Απονομή επαίνων του 27ου Διαγωνισμού Φιλοτέχνησης Σχεδίου Κοσμήματος

Στις σπουδάστριες Μαρία-Χριστίνα Αρβανίτη και Μυρτώ Ιωαννίδη απονεμήθηκαν οι έπαινοι του πανελλήνιου διαγωνισμού, στο πλαίσιο της έκθεσης KOSMIMA.

Στις σπουδάστριες Μαρία-Χριστίνα Αρβανίτη και Μυρτώ Ιωαννίδη απονεμήθηκαν οι έπαινοι του 27ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φιλοτέχνησης Σχεδίου Κοσμήματος που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της έκθεσης «KOSMIMA» 2016.

Τις απονομές έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Πέτρος Καλπακίδης και το μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου, Αικατερίνη Ουζουνστεφανή.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης κ. Πέτρος Καλπακίδης απευθυνόμενος προς τους σπουδαστές και τους επαγγελματίες του χώρου, τόνισε ότι η καλλιτεχνική τους έμπνευση, την οποία δεν μπορεί κανένας να χειραγωγήσει, αποτελεί τον πυρήνα ενός κλάδου, που τον κάνει να είναι ατίθασος και περήφανος όπως ακριβώς είναι η ελληνική αργυροχρυσοχοΐα.

Απευθυνόμενος προς τους σπουδαστές και τους επαγγελματίες του χώρου, ο κ. Καλπακίδης τόνισε ότι η καλλιτεχνική τους έμπνευση, την οποία δεν μπορεί κανένας να χειραγωγήσει, αποτελεί τον πυρήνα ενός κλάδου, που τον κάνει να είναι ατίθασος και περήφανος όπως ακριβώς είναι η ελληνική αργυροχρυσοχοΐα.