Skip to main content

Απομακρύνθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ από ξενοδοχείο που μιλάει ο Μητσοτάκης

Μπλόκο της αστυνομίας στους 50 οπαδούς του ΠΑΟΚ που πραγματοποιήσαν πορεία ξεκινώντας από το One Salonica για να βρεθούν μπροστά από το ξενοδοχείο

Πέντε άτομα, οπαδοί του ΠΑΟΚ, συγκεντρώθηκαν απέναντι από το Porto Palace, όπου θα μιλήσει σε εκδήλωση για το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η αστυνομία η οποία απομάκρυνε διακριτικά τους οπάδους.

Νωρίτερα περίπου πενήντα οπαδοί του ΠΑΟΚ, είχαν κάνει πορεία ξεκινώντας από το One Salonica αλλά οι αρχές τους σταμάτησαν πριν προσεγγίσουν το ξενοδοχείο.

Να σημειωθεί ότι κλούβες έχουν αποκλείσει την 26ης Οκτωβρίου.

Ωστόσο, εκπρόσωποι των οργανωμένων φίλων του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο με στελέχη της ΝΔ, στους οποίους εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την στάση που κρατά ο Κυριάκος Μητσοτάκης εναντίον του ΠΑΟΚ και του ισχυρού άνδρα του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδη. Στη συνάντηση βρέθηκαν ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης, ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης και ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, οι οποίοι από τη μεριά τους ξεκαθάρισαν πως η παράταξη και ο πρόεδρος της μιλούν πολιτικά και δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ, την ιστορία και προσφορά του οποίου στον αθλητισμό, όπως είπαν, τιμούν και σέβονται.

Επιπλέον, σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, οι κύριοι  Αυγενάκης, Ζαγοράκης και Καλαφάτης ξεκαθάρισαν ότι είναι άλλο πράγμα το ποδόσφαιρο και άλλο η πολιτική και η υποχρέωση υπεράσπισης του δημοσίου συμφέροντος.

Χαρακτήρισαν τον ΠΑΟΚ μεγάλη και ιστορική ομάδα που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, πάνω από επιχειρήσεις, πάνω από τα κόμματα και πάνω από τις κατά καιρούς διοικήσεις της. 

Υπογράμμισαν ότι η Νέα Δημοκρατία κατήγγειλε την Κυβέρνηση για την υποβάθμιση του Κοινοβουλίου αφού προχώρησε στην εισαγωγή «άσχετων τροπολογιών σε άσχετα νομοσχέδια».

Διεμήνυσαν ότι είναι εμφανής η απόπειρα της Κυβέρνησης να υφάνει διαπλοκή στα Μ.Μ.Ε. κάτι που άρχισε με τον αντισυνταγματικό «νόμο Παππά».

Ξεκαθάρισαν ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς ενώ δεσμεύτηκαν ότι η Νέα Δημοκρατία θα λάβει μέτρα και θα προωθήσει μεταρρυθμίσεις που θα συμβάλουν σε μια νέα άνθηση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι πρέπει να εφαρμόζονται για όλους κοινοί κανόνες και οι νόμοι πρέπει να τηρούνται απαράβατα.

Η Νέα Δημοκρατία θα σταθεί αρωγός στην επιχειρηματικότητα αλλά θα είναι απέναντι σε κάθε είδους διαπλοκή, τόνισαν οι κύριοι Αυγενάκης, Ζαγοράκης και Καλαφάτης.