Skip to main content

Απολογείται σε λίγη ώρα ο Μ. Μισούνοφ

Η έρευνα στρέφεται και στα ονόματα των κακοποιών Βασίλη Παλαιοκώστα και Γιάννη Σκαφτούρου. Ενέπλεξε άνθρωπο της νύχτας στη Θεσσαλονίκη, που πέθανε πριν δέκα ημέρες.
Απολογείται σε λίγη ώρα ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Αρη 45χρονος Μιχάλης Μισούνοφ, στο σπίτι του οποίου στο Πανόραμα βρέθηκαν δύο εκτοξευτήρες RPG 7 και μία ρουκέτα, ενώ δύο πιστόλια βρέθηκαν στο σπίτι 29χρονου ομογενή, που κατηγορείται ως συνεργός του.
Οι αρχές ασφαλείας Θεσσαλονίκης συνδέουν τον Μισούνοφ με κυκλώματα του κοινού ποινικού δικαίου, όπως και με γνωστούς κακοποιούς, όπως είναι ο Γιάννης Σκαφτούρος και ο Βασίλης Παλαιοκώστας, καθώς ερευνάται εάν τα δύο όπλα είχαν προορισμό τους συγκεκριμένους. Ακόμη και ο διευθυντής ασφαλείας Δημήτρης Παπαδόπουλος στην παρουσίαση της υπόθεσης δεν αρνήθηκε πως ερευνάται εάν όπλα που βρέθηκαν στο κρησφύγετο του Παλαιοκώστα στη Σουρωτή, μετά την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά, τον περασμένο Αύγουστο. Εξάλλου στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής αναφέρεται το όνομνα του βαρυποινίτη Γ. Σκαφτούρου, που ενεπλάκη στην υπόθεση με την απαγωγή του επιχειρηματία Γ. Παναγόπουλου.
Από την πλευρά του ο πρώην καλαθοσφαιριστής δεν είναι γνωστό ποια στάση θα κρατήσει στην απολογία του στον ανακριτή. Πάντως προανακριτικά είχε παραδεχτεί ότι ο ίδιος είχε τους εκτοξευτήρες και τους φύλαγε για λογαριασμό ενός φίλου του, που ήταν άνθρωπος της νύχτας στη Θεσσαλονίκη, αλλά πέθανε μόλις πριν δέκα ημέρες.