Skip to main content

Απόλυτος κυρίαρχος ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι, 3-0 την ΑΕΚ

Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ΑΕΚ στο ντέρμπι της πρωτεύουσας (3-0).

Το απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της πρωτεύουσας ήταν ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ΑΕΚ επικρατώντας με 3-0 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League.

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε μόλις στο 11’ ο Λουντ για τους γηπεδούχους, με τον Μπεργκ να διπλασιάζει τα τέρματά τους στο 30’.

Το κερασάκι στην τούρτα για τους «πράσινους» έβαλε ο Κλωναρίδης με τη συμπλήρωση των 90’, πετώντας στο καναβάτσο την «Ένωση» η οποία υποχώρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Με αυτό το «τρίποντο» το συγκρότημα του Αντρέα Στραματσόνι σκαρφάλωσε και πάλι στην κορυφή της κατάταξης, ισοβαθμώντας με τον ΠΑΟΚ στους επτά βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Ταυλαρίδης, Μολέδο, Νάνο, Κουτρουμπής (79' Βλαχοδήμος), Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες (87' Κλωναρίδης), Λέτο (61' Μπουμάλ), Μπεργκ

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Πλατέλλας (46' Μπουονανότε), Μάνταλος, Αραβίδης, Τζεμπούρ

Η βαθμολογία (3η αγων.):

1. Παναθηναϊκός 7
2. ΠΑΟΚ 7
3. ΑΕΚ 5
4. Πανιώνιος 1

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Πέμπτη 26/5

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος (18:15)
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (20:30)