Skip to main content

Αποκλειστική συνέντευξη με τον Άγιο Βασίλη του Αστερόκοσμου

Ο Άγιος Βασίλης του Αστερόκοσμου, λίγο πριν ξεκινήσει το μεγάλο του ταξίδι για να μοιράσει τα δώρα, μίλησε στη Voria.gr για όλους και για όλα.

Η Voria.gr τρύπωσε στο σπιτάκι του Άγιου Βασίλη, μέσα στο Χωριό των Σκανδαλιάρικων Ξωτικών του Αστερόκοσμου και ζήτησε από τον Άη Βασίλη μια αποκλειστική συνέντευξη, για όλα τα μικρά (και μεγάλα) παιδιά που πιστεύουν στο χριστουγεννιάτικο παραμύθι!

Ο Άγιος Βασίλης δεν μας αρνήθηκε. Μας υποδέχτηκε, καθίσαμε μπροστά στο τζάκι και η Αγιοβασιλίνα, η γυναίκα του μας κέρασε πεντανόστιμα μελομακάρονα και κουλουράκια κανέλας. Το μαγνητοφωνάκι της Voria.gr κατέγραψε όλα τα μυστικά του Άη Βασίλη και σας τα αποκαλύπτει.

Voria.gr: Τι δώρα ζητούν από εσάς φέτος οι μικροί επισκέπτες του Αστερόκοσμου;

Άγιος Βασίλης: Η φαντασία των παιδιών είναι πραγματικά πολύ μεγάλη. Δεν υπάρχει κάτι που ζητάνε περισσότερο. Αυτό που μου κάνει εντύπωση ότι μερικά παιδάκια δεν ζητάνε τίποτα, θέλουν μόνο να είναι καλά η μαμά και ο μπαμπάς!

Voria.gr: Είναι όλα έτοιμα για να μοιράσετε απόψε τα δώρα;

Άγιος Βασίλης: Κάθε χρόνο τα ξωτικά μου δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να είναι όλα έτοιμα αυτή την μέρα! Έτσι και φέτος αφού διαβάσαμε τα γράμματα όλων των παιδιών καταφέραμε και ετοιμαστήκαμε για σήμερα. Με λίγα λόγια είναι όλα πανέτοιμα!

Voria.gr: Πώς καταφέρνετε να μοιράζετε όλα τα δώρα μέσα σε μία νύχτα; Πείτε μας το μυστικό σας.

Άγιος Βασίλης: Δυστυχώς δεν μπορώ να αποκαλύψω το μυστικό μου… αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι πως εάν δεν υπήρχε η αγάπη και η επιθυμία των παιδιών δεν θα τα καταφέρναμε!!!

Voria.gr: Πώς ήταν η φετινή σας εμπειρία στον Αστερόκοσμο;

Άγιος Βασίλης: Πραγματικά μαγική! Χάρη στον Αστερόκοσμο μπορώ και βλέπω από κοντά όλους τους μικρούς μου φίλους και αυτό είναι αξία ανεκτίμητη!

Voria.gr: Ευχαριστούμε πολύ! Καλή δουλειά!

Άγιος Βασίλης: Εγώ σας ευχαριστώ, χρόνια πολλά σε όλους. Ευτυχισμένο το 2017!!!