Skip to main content

Κυκλοφοριακό έμφραγμα λόγω της ομιλίας Τσίπρα στο Βελλίδειο

Μεγάλη η παρουσία της αστυνομίας, εμποδίζονται ακόμα και οι πεζοί - Έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στην προσέλευση του κοινού στο Thessaloniki Summit.

Αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενόψει της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη για την ομιλία του στο Thessaloniki Summit, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα, αποκλεισμένη είναι η Λεωφόρος Στρατού, μπροστά από το συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στο οποίο θα μεταβεί ο πρωθυπουργός στις 20:00, ενώ λόγω της αυξημένης ασφάλειας, έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στην προσέλευση του κοινού στις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα τώρα.

Αρκετοί οδηγοί επικοινώνησαν με τη Voria.gr, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για το κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργήθηκε στους δρόμους γύρω από το συνεδριακό κέντρο.

Η παρουσία της αστυνομίας είναι πολύ μεγάλη, ενώ πραγματοποιούνται εξονυχιστικοί έλεγχοι σε πεζούς πολίτες, αρκετοί από τους οποίους διαμαρτύρονται για το ότι δεν μπορούν να περάσουν από το σημείο.