Skip to main content

Αποκλεισμένο το λιμάνι της Πάτρας από ιδιοκτήτες ταξί

Το νέο λιμάνι της Πάτρας απέκλεισαν με τα οχήματά τους, απο τα οποία πρώτα αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας, οι ιδιοκτήτες ταξί της Πάτρας.

Το νέο λιμάνι της Πάτρας απέκλεισαν με τα οχήματά τους, απο τα οποία πρώτα αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας, οι ιδιοκτήτες ταξί της Πάτρας, διαμαρτυρόμενοι για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.

Αύριο σχεδιάζουν να ανοίξουν τα διόδια της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, ενώ από Δευτέρα σκοπεύουν να προχωρήσουν νέες κινητοποιήσεις, αποκλείοντας δημόσιες υπηρεσίες.

Πορεία στην Καλαμπάκα

Ιδιοκτήτες ταξί της Καλαμπάκας δέχθηκαν σήμερα την επίσκεψη των Τρικαλινών συναδέλφων τους, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να δώσουν το μήνυμα και σε τοπικό επίπεδο, πως ο αγώνας τους θα συνεχιστεί.

Συγκεκριμένα οι Τρικαλινοί ιδιοκτήτες ταξί διέσχισαν κεντρική οδό σε πομπή κορνάροντας συνεχώς, χωρίς ωστόσο να εμποδίσουν την κυκλοφορία. Οι αυτοκινητιστές έφθασαν στο χώρο του μουσείου όπου και ενημέρωναν τους διερχόμενους. Ακολούθως επέστρεψαν στην πιάτσα των ταξί Καλαμπάκας και συναντήθηκαν με τους τοπικούς συναδέλφους τους, καλώντας τους να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις τους.