Skip to main content

Αποκαθίσταται η υδροδότηση στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Με την άνοδο της θερμοκρασίας αναμένεται ότι θα αποκατασταθεί η υδροδότηση και στο Ωραιόκαστρο. Έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων στο Ιπποκράτειο.

Έχουν εξομαλυνθεί τα προβλήματα υδροδότησης που παρατηρήθηκαν εχθές το βράδυ σε περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, μετά την τροφοδότηση των δεξαμενών της ΕΥΑΘ στην Τούμπα με ποσότητες νερού από την Αραβησσό.

Η στάθμη του νερού στις δεξαμενές της Τούμπας έχει ανεβεί και κατ' επέκταση αντιμετωπίσθηκε και το πρόβλημα υδροδότησης, ενώ να σημειωθεί ότι από εχθές το βράδυ η ΕΥΑΘ είχε σπεύσει για να ρυθμιστεί το πρόβλημα στην υδροδότηση του νοσοκομείου "Ιπποκράτειο".

Στο Ωραιόκαστρο, που υπέφερε από την έλλειψη νερού τις προηγούμενες ημέρες, το πρόβλημα εντοπίζεται πλέον στις παγωμένες διακλαδώσεις των δικτύων, εκεί που οι εξωτερικοί σωλήνες συνδέονται με τους εσωτερικούς σωλήνες ύδρευσης ( δικλείδες). Με την άνοδο της θερμοκρασίας αναμένεται η αποκατάσταση της υδροδότησης ενώ αργότερα, με την άνοδο της θερμοκρασίας, θα φανούν οι ενδεχόμενες ζημίες που έχουν γίνει στις σωλήνες ύδρευσης λόγω του παγώματος του νερού.