Skip to main content

Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο οικολογικό περίπτερο της Παύλου Μελά

Τα δύο άτομα γύρω στις 9.00 το πρωί πήγαν στο σημείο και βανδάλισαν την καταστευή - «δωμάτιο», που δημιουργήθηκε από την Ecothess.

του Γιάννη Λέκκα

Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές που προκάλεσαν τα δύο άτομα νωρίς το πρωί στο οικολογικό περίπτερο City Ο2, στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά και Παλαιών Πατρών

Τα δύο άτομα γύρω στις 9.00 το πρωί πήγαν στο σημείο και βανδάλισαν την καταστευή - «δωμάτιο», που δημιουργήθηκε από την Ecothess (δείτε τους βανδαλισμούς εδώ).



Όπως είπαν στην Voria.gr το ένα άτομο άρχισε να ξηλώνει τα λουλούδια του περιπτέρου ενώ το δεύτερο ανέβηκε στην οροφή άλλου περιπτέρου που είναι μέσα ένα αυτοκίνητο.  

Καταστηματάρχες άρχισαν να μαλώνουν μαζί τους ενώ κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν αντεγκλήσεις και διαφωνίες στα social media αναφορικά με το χορηγό και τη χρησιμότητά του περιπτέρου.

Το «δωμάτιο» με το όνομα City Ο2, στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά και Παλαιών Πατρών, δημιουργήθηκε από την Ecothess. Πρόκεται για έναν αυτοδιαχειριζόμενο, οικολογικό χώρο όπου κάθε πεζός θα μπορεί να κάνει μία στάση για να «επαναφορτίσει» τις μπαταρίες του, να χαλαρώσει, να ξεφύγει από το ασφυκτικό αστικό περιβάλλον αλλά να φορτίσει και το κινητό του, θα έχουν στη διάθεσή τους σε λίγες μέρες οι Θεσσαλονικείς, στην καρδιά της πόλης.